Hoe het werkt

Voor fietsers

HR Paceline staat open voor iedere fietsfan die een professionele link met HR heeft.

Het standaardprogramma van de events is zo ingericht dat er naast een rondje op de racefiets in de omgeving van de host ook altijd ruimte is voor een inhoudelijk deel met een spreker vooraf en een borrel achteraf.

Als stichting heeft HR Paceline geen winstoogmerk of commerciƫle insteek, maar omdat we wel een community willen bouwen die herkenbaar is en waar mensen graag bij willen horen vragen we je om het shirt aan te schaffen. Zie dit shirt als jouw toegangsbewijs tot de verschillende ritten. Uiteraard is het shirt met zorg ontworpen en van hoge kwaliteit, zodat je het ook bij al je andere ritten aan wil trekken.

HR Paceline verzorgt in samenwerking met de host het eten en drinken, maar de rest van het materiaal zal je zelf mee moeten brengen. Wel is er een volgauto met wat reservemateriaal aanwezig voor noodgevallen.

De route van hier naar je eerste event is vrij eenvoudig.
Registreer je als lid
– Koop het shirt
– Meld je aan voor je eerste event

Voor organisaties

Ook als organisatie kan je deel uitmaken van HR Paceline en samen met ons een event hosten. Hieronder vind je een speciaal opgesteld “playbook” waarin waarschijnlijk al een groot deel van je vragen wordt beantwoord. Blijven er nog vragen over, neem dan direct contact met ons op.

[pdfviewer]http://www.hrpaceline.nl/wp-content/uploads/2019/12/HR-Paceline-Playbook-december-2019.pdf[/pdfviewer]